• 24-uurs levering
  • Telefoonnummer behouden
  • 12,5 jaar ervaring
  • Onafhankelijk advies
  • Veilig betalen via iDeal
  • SSL beveiligd

Het Castle.nl partner programma

Als lid van het Castle.nl partnerprogramma verdien je geld met je eigen website. Het partnerprogramma werkt als volgt: iemand klikt via je eigen website op een link/advertentie naar een van onze producten. Indien de klant een aankoop doet op onze website verdien je een percentage/commissie op basis van de totale waarde van de door de klant bestelde producten.

Castle.nl voorziet in optimale mogelijkheden om de producten zo volledig mogelijk te weer te geven en laat hierbij aan jou de keuze om op diverse manieren ons assortiment op te nemen. Zo is het mogelijk een datafeed te importeren waarmee alle beschikbare producten per direct worden opgenomen. Dit systeem werkt op basis van zogenaamde EAN-codes (barcodes). Hierbij zijn er mogelijkheden om afbeeldingen inclusief tekst en uitleg te importeren. De prijzen worden vier keer per dag geupdate om het aanbod altijd zo actueel mogelijk te houden. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om banners en tekstlinks te plaatsen.

Banners worden regelmatig vervangen/aangepast en vernieuwd. Hierdoor kun je ervan op aan dat de promotie altijd correct en volledig wordt weer gegeven. Als partner van Castle.nl ben je ervan verzekerd dat onze medewerkers hun ervaring, service en diensten optimaal verzorgen. Door de gemakkelijke en overzichtelijke lay-out van onze website worden klanten goed en volledig geïnformeerd over hun aankoop. Castle Games heeft daarnaast een uitstekende staat van diensten en wordt op diverse consumenten websites geroemd voor de goede service.

Indien je gebruik wilt maken van ons partner programma kun je al het beschikbare promotiemateriaal terug vinden bij onze affiliate partners Daisycon.nl en TradeTracker.nl. Voor meer informatie over deze mogelijkheden kun je contact opnemen met marketing@castle.nl